X
foto AFT

Platforma electronică pentru completarea declarațiilor și adeverințelor este activă

Grupul de Comunicare Strategică anunță că platforma dedicată completării online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de la angajator este activă.

Prin această platformă, operaționalizată pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale, aveți posibilitatea de a completa de pe telefon sau calculator câmpurile predefinite și, ulterior, să salvați documentele în format PDF. Documentele necesită semnătura olografă pentru autentificarea acestora.

Datele personale nu sunt prelucrate de către STS, acestea rămân în telefonul/calculatorul utilizatorului.

Pe timpul verificărilor făcute de autorități, puteți prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de angajator direct de pe telefon (cu semnătură olografă aplicată) împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

Formular.sts.ro este singura platformă electronică avizată pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator. Orice alte astfel de platforme online NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea.

În baza colaborării cu Guvernul României, platforma formular.sts.ro a fost dezvoltată de compania IT Binovate Labs, cu suportul juridic din partea RTPR și cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nu inteleg in sec 21 de ce mai e nevoie de o semnatura pe o astfel de hartie, daca oricum va fi nevoie sa prezinti cartea de identitate + declaratia pe propria raspundere. Eu cred ca e evident ca cineva nu va avea buletinul lui X si declaratia pe numele lui Y. Si chiar daca X ar lua buletinul lui Y si ar face declaratia pe numele lui Y si ar pretinde ca e Y, acelasi lucru l-ar putea face si cu semnatura.

    Deci nu pricep de ce ne complicam cu semnaturi, ca sa stricam foi de pomana. In fine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact