X
sibiu ramada hotel parcare (2)

Primul hotel acreditat NATO care oferă sprijin în lupta împotriva COVID-19 se află la Sibiu. „Doar împreună putem salva comunitatea”

Hotel Ramada a fost pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică Sibiu, o parte din persoanele care se întorc din zone de risc fiind cazate aici, în perioada pandemiei. CEO la Ramada Sibiu, Oprea Carabulea, a stat de vorba cu cei de la caravanaurbana.ro despre ce înseamnă acest lucru, dar și în ce alte moduri ajută în această perioadă.

Ramada Sibiu este primul hotel acreditat NATO, care în contextul pandemiei de COVID-19, oferă suport autorităților publice locale pentru cazarea persoanelor sosite din zona de risc, arată sursa citată.

„În prezent, colaborăm cu Direcția de Sănătate Publică din Sibiu pentru cazarea persoanelor sosite din zona de risc. În plus, am inițiat un prim contact cu Statul Major al Forțelor Terestre și cu Statul Major al Ministerului Apărării, dar și cu Primăria Municipiului Sibiu, deoarece ne dorim să venim în ajutorul autorităților, punând la dispoziție toată infrastructura noastră logistică în aceste vremuri de grea încercare pentru toți. Considerăm că, acum mai mult ca oricând, trebuie să ne unim forțele în spirit colectiv de supraviețuire și într-ajutorare, astfel, fiecare dintre noi să își aducă aportul prin logistica aferentă business-ului său”, transmite Oprea Carabulea, citat de caravanaurbană.ro.

„Unul din cele mai dificile momente”

Potrivit CEO-ului Ramada Sibiu, acesta este cu siguranță unul din cele mai grele momente prin care industria hotelieră a trecut până acum, turismul în țara noastră având scăderi de 100%. Fără susținere din partea autorităților, spune acesta, lucrurile ar fi stat mult mai rău.

„Un scenariu pesimist arată că în lipsa unor măsuri de susținere din partea autorităților, am fi asistat în scurt timp la insolvențe, falimente și concedieri. Drept urmare, am reușit împreună cu Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) să obținem o serie de facilități fiscale și economice din partea statului, ceea ce demonstrează că doar împreună putem gestiona eficient crizele și putem salva comunitatea.”

Puteți citi întregul interviu AICI.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Local2

  Exista filmarea pe internet undeva, parca instagram, acum cateva zile cazau tigani,
  Sa tot stai la hotelurile astea dupa ce trece criza, cu tot cu dezinfectiile lor 😅

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Soimarul

  Baiat drstept,si asa era gol si nu facea bani asa are incasari intro perioada tulbure. Atata tot ca fiind in centrul orasului poate devenii un focar de infectie.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian la care i a ajuns

  Si scrieti articolul de parca ce bun samaritean e d-nul Carabulea. Daca tot se lauda ca l a pus la dispozitie, af trebui sa nu ceara nici un ban. Sa tot pui la dispozitie, pe contracte babane. Dar nu l am auzit sa ajute cu ceva Sibiul

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibianca

  De riscurile cazarii lor în centru : nimic, care e valoarea sumelor încasate de CEO-ului Ramada: nimic; de circul care îl fac unele persoane cazate acolo: nimic, ce suportă zilnic jandarmii care îi pazesc: nimic, etc … ne facem ca nu vedem, ca nu stim si ce bine va fi totul !

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  andrei

  atata manipulare din partea presei…. nu va e rusine sa aparati niste infractori confirmati si in perioada asta, rusine lor, rusine voua… Turnul lui Carabulea

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xyz

  “a fost pus la dispoziția” …. “în lipsa unor măsuri de susținere din partea autorităților, am fi asistat în scurt timp la insolvențe, falimente”….”obținem o serie de facilități fiscale și economice din partea statului”….”ce demonstrează că”….s-au scos. Sunt curios daca un dezvoltatot care are un bloc terminat poate beneficia de aceleasi “facilitati fiscale si economice din partea statului. Concluzia mea: cel cu bani face bani in continuare. Ceilalti…sa se descurce.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Robert

  Ce legătură are nato?????? Sa înțelegem că restul centrelor de carantină din tara nu sunt ..legale…daca nu.au acreditare nato???????ce i timpenia asta????

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  finu

  clanul carabula o invatat lectia si incearca sa se puna bine cu executivul sperand sa profite de
  vremurile nefaste care se abat asupra omenirii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact