X
Muresan stadion (7)

Iuliu Mureșan s-a suspendat din funcția de președinte

Președintele AFC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a anunțat clubul că și-a suspendat contractul de muncă pe care îl avea cu clubul sibian. El ar urma să revină în funcție după ce va fi eliminată starea de urgență instaurată în țară din cauza noului oronavirus. ”Aflat în autoizolare, dl. Iuliu Mureșan, președintele #FCH, a decis ca începând de astăzi, 30.03.2020, să își suspende înțelegerea contractuală cu A.F.C.Hermannstadt. Măsura va fi aplicată în funcție de cât va fi menținută starea de urgență provocată de virusul COVID-19 în România. Vă readucem la cunoștință că din 16.03.2020, A.F.C.Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I”, anunță clubul sibian pe pagina sa de Facebook.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eu, sibianul

   Nu știu zău, câți bani pot fi luați de la Primărie… nici măcar ăia de pe agenda sportivă nu au mai fost accesați ultima dată (din cauza datoriilor la bugetul de stat)! În altă ordine de idei, sub nicio formă nu mai merită să cheltui mormane de bani pentru a avea unul și altul de unde să se adape, sau ca să posteze oltenașul de e șef peste pagina de fb a echipei elucubrațiile și fanatismele lui, iar performanța este… aproape de zero!!! Mai bine joci cu tineri români, începi de jos, cu costuri mult mai mici, iar dacă treaba ar fi transparentă și bine gestionată, în câțiva ani s-ar vedea rezultatele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact