Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Noi modificări în programul Centrului de Informații pentru Cetățeni și cel al ghișeelor Direcției Fiscale

Noi modificări în programul Centrului de Informații pentru Cetățeni și cel al ghișeelor Direcției Fiscale

Ca urmare a măsurilor anunțate de autorități în ceea ce privește deplasarea cetățenilor în contextul actual, Primăria Sibiu restrânge programul de lucru cu publicul atât la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul central al Primăriei, cât și la ghișeele Direcției Fiscale de pe strada Turismului, de pe bulevardul Victoriei și cele din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare.

Noul program, valabil până la încheierea stării de urgență este următorul:

luni, marți, miercuri și vineri:   9.00 - 11.00

joi: 14.00 - 16.00

Reamintim cetățenilor că documentele care expiră în perioada stării de urgență pot fi preschimbate în termen de 90 de zile de la data încetării stării de urgență. Prin urmare, nu este necesar să vă prezentați în această perioadă la Primărie. Rămâneți acasă pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Pentru comunicarea cu Primăria Sibiu, cetățenii sunt rugați să utilizeze mijloacele electronice și anume: adresa de e-mail [email protected], aplicația Sibiu City App – modulul Raportări Incidente sau platforma de e-administrație de pe site-ul www.sibiu.ro.

Pentru plata taxelor și impozitelor locale, vă invităm să utilizați următoarele mijloace electronice:

Declarațiile de impunere, rapoartele de evaluare a clădirilor și alte documente privind bunurile impozabile, se pot depune în format electronic, până în data de 30 iunie, pe următoarele adrese:

- Impozite și taxe persoane fizice: [email protected]

- Impozite și taxe persoane juridice: [email protected]

- Executare silită persoane fizice: [email protected]

- Executare silită persoane juridice: [email protected]

Formularele declarațiilor se găsesc pe site-ul instituției: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/acte_necesare, la secțiunile: “Direcția Fiscală – persoane fizice” și respectiv „Direcția Fiscală – persoane juridice”. Acestea vor fi completate, semnate și scanate și vor fi transmise pe adresele indicate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Stop Tursib !!!

Acum 3 ani

Opriți transportul public !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus