X
lapovita

Sibiul sub cod galben de vreme rece și posibile ninsori

Deși mai avem doar o zi până intrăm în luna aprilie, meteorologii nu anunță că iarna încă nu vrea să se lase dusă prea ușor.

Centrul Meteo Transilvania Sud-Sibiu a transmis luni o atenționare de tip cod galben de ”ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă”, valabilă pentru tot județul Sibiu.

Atenționarea intră în vigoare luni seara, de la ora 22:00, și este valabilă până în data de 1 aprilie, ora 10:00.

”Vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă din an, pe parcursul zilelor de 31 martie şi 1 aprilie. În timpul nopţilor şi al dimineţilor se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade şi se va produce brumă.

Din noaptea de luni spre marţi (30/31 martie) până în dimineaţa de miercuri (01 aprilie), aria precipitațiilor predominant sub formă de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a regiunii, începând cu zonele montane şi submontane; se va depune strat de zăpadă.

Vântul va prezenta local şi temporar intensificări în toate regiunile, cu viteze mai mari, în general de 60…70 km/h în zona montană înaltă”, au transmis meteorologii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact