X
coronavirus spital (9)

38 persoane izolate, după ce au intrat în contact cu femeia confirmată cu COVID-19, decedată ieri la Sibiu

În urma decesului înregistrat ieri în județul Sibiu, al unei femei în vârstă de 65 de ani, confirmată în urma probelor biologice pentru COVID-19, 38 de persoane au fost puse în izolare.  

În urma anchetei epidemiologice efectuată de Direcția de Sănătate Publică și raportată astăzi, 31.03.2020, au fost identificate un număr de 38 de persoane cu care femeia a intrat în contact, pentru care s-a impus izolarea la domiciliu, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

La nivelul Inspectoratul de Poliție Județean s-a dispus ca echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu, sprijinite de luptători SAS (Serviciul Acțiuni Speciale), să verifice în regim de urgență dacă toate persoanele din zonă respectă măsura izolării la domiciliu, respectiv a distanțării sociale/interdicției de circulație.

De asemenea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu aplică măsurile legale în zonă, privind modul de respectare a măsurilor impuse de Ordonanțele Militare în vigoare, aplicabile la nivelul județului Sibiu.

Femeia, confirmată cu infecție cu coronavirus, care din păcate a încetat ieri din viață, la Spitalul Județean Sibiu, ar fi fost soția lui Gogu Mihuțescu, un lider cunoscut al cumunității rome din Sibiu, care de asemenea a încetat ieri din viață. În cazul acestuia din urmă însă, până în acest moment, nu a fost anunțată o infectare cu coronavirus. Pentru mai multe detalii citiți și Alertă de Covid-19 în comunitatea romilor din Sibiu, după două decese. ”Se tem absolut toți”

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian SB

  Dsp Sibiu împreună cu Campean, sunt cei care mușamalizeaza puternic. Nu fac teste si la cele efectuate le intarzie cat mai mult rezultatul, astfel incat sa nu apara cazurile numeroasa din spital (personal medical in special), astfel incat spitalul județean sa nu devina si acesta un spital covid. Trucajele si minciunile pe care le fac li se vor sparge choar lor in cap, in momentul in care vor aparea pe fir DNA si procesele. Multi oameni au fost deja infectati din aceasta cauza (si se putea evita). Unii vor muri.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  O parere!

  38 de persoane izolate?Inseamna ca i-ati neglijat pe toti ceilalti din Sibiu!Stim cine sunt cei 38 si cat de usor pot fi supravegheati!Nici daca veti pune cate un om pe schimb,nu veti reusi.Mi-e mila de acesti indivizi dar cred ca voi aveti o misiune extrem de grea(desi e spre binele lor!).

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xxx

  Pt. toti pupicuristi .la ora actuala este usor sa Areti cu degetul sa dai vina pe unu sau altul. acum daca ai ocazia sa vezi ce e in restul lummii ari trebuii Putin altfel gindit si nu aratat cu degetul . Trif desiguri nu facea nici atit.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xy

  Da aveți dreptate! Toți 10.000 care sunt în carantina = cazare, mâncare, servicii medicale, (totul de la Stat = noi, fraierii care ne plătim taxele și impozitele!) să- și plătească …sejurul de 14 zile în România!!! Că stau la hotel de 4 stele! Fără să fi plătit niciodată CASS! Păi, PNL-iștii ăștia parcă sunt mai rău decât social-democrații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact