X
Decesul lui Gogu Mihuțescu nu a fost, deocamdată, corelată cu pandemia de coronavirus. Cel al mamei sale, da

Prefectura confirmă decesul lui Gogu Mihuțescu din cauza coronavirusului

Instituția Prefectului Sibiu anunță marți seara decesul celui de-al doilea sibian infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Gogu Mihuțescu, în vârstă de 70 de ani, cunoscut lider al romilor din zona Sibiului.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, cel de-al doilea sibian decedat din cauza coronavirusului a fost internat în 26 martie în Spitalul Clinic de Urgență Județean Sibiu și s-a stins din viață în cursul zilei de ieri, confirmarea infecției venind doar astăzi. Acesta suferea de comorbidități, precum insuficiență renală cronică cu dializa boală cardiovasculară.

Gogu Mihuțescu a luat virusul de la soția lui, pacientul cu numărul 51 din România decedat din cauza coronavirusului. ”Împreună au fost în urma cu aproximativ trei săptămâni în Turcia pentru tratament”, a transmis Prefectura Sibiu, marți seara.

Înainte de confirmarea oficială, anunțul morții familiei Mihuțescu a fost deja făcut de Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor din România. Acesta a declarat că Gogu Mihuțescu a fost internat joi, pentru o operație în urma căreia ar fi urmat să facă dializă. Soția sa a fost luată de o ambulanță sâmbătă și a fost confirmată cu noul coronavirus. Ea a murit în Terapie Intensivă, a declarat Dorin Cioabă.

„Soția lui Gogu Mihutescu a murit azi, ea avea confirmare de COVID-19, a fost internată sâmbătă. El era diabetic, dar avea probleme cu rinichii și trebuia să treacă pe dializă. A fost internat pentru intervenție chirurgicală cu două zile înainte de soția lui, dar i s-a făcut rău și a murit azi-noapte. Ei au fost împreună la medic, în Turcia, de unde s-au întors la începutul lunii martie și de atunci se simt tot mai rău”, a declarat Dorin Cioabă, regele romilor din România.

Pe de altă parte, în Sibiu avem oficial două decese provocate de coronavirus, conform autorităților. Aceleași autorități însă nu confirmă oficial niciun caz de coronavirus la Sibiu. Cum este posibil, aflați în materialul următor:

Nici autoritățile nu sunt informate, oficial, câte cazuri de Covid-19 sunt la Sibiu: ”Oficial vă spun că suntem nebuni la cap”

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Primitivie

  Tiganii au imprasitat si asta, cum omprastie si altele. Asta e adevarul, la fel s-o intamplat si la Suceava… daca urmariti stirile de acum vreo 20-30 de zile, erau nist emicrobuze pline cu tigani la granita, care se indreptau spre Suceava. Iata rezultatul… si la noi la fel.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  UnDacLiber

  Mi se rupe… inima pentru aceasta “grea” pierdere suferita de omenire!
  Ma mir ca inca nu am vazut pe BBC stirea asta extrem de importanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact