X
coronavirus ISU IGSU izoleta

340 de persoane în carantină, la Sibiu. Peste 200 de teste pentru COVID-19 au ieșit negative

Potrivit celei mai recente informări transmisă de Prefectura Sibiu, la momentul actual Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu monitorizează un număr de 2690 persoane izolate și 340 persoane în carantină.

În urma testării pentru COVID-19, 212 de teste au ieșit negative. De asemenea, în ultimele 24 de ore au ieșit din carantină 11 persoane.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat peste 60 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

De asemenea pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au răspuns unui număr de 30 de solicitări la numărul de urgență 112, în ultimele 24 de ore, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Un cisnadian

    212 teste negative din … (poate) 212 recoltate ?! Hm… Eu as zice ca cel tarziu la un numar de 1.000 de teste negative din tot atatea recoltate sa mai faceti un articol si tot asa… :))

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact