X
foto Primaria Sibiu

Dezinfecția scărilor de bloc continuă cu cartierele Țiglari și Terezian. Continuăm cu igienizarea spațiilor publice

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă joi, 2 aprilie, cu cartierele Țiglari și Terezian, utilizându-se substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

ATENȚIE!! Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor.

Menționăm că această acțiune se desfășoară în conformitate cu obligațiile indicate în Ordonanța Militară nr. 4 din 29 martie 2020, costurile fiind suportate din bugetul local al Sibiului.

 Continuăm în paralel și următoarele acțiuni:

 • Spălarea carosabilului cu detergent s-a reluat de miercuri, 1 aprilie când temperaturile au crescut, operațiunea fiind oprită temporar din cauza ninsorii și a temperaturilor sub pragul de îngheț. Miercuri, 1 aprilie s-a intervenit în zona centrală, precum și în cartierele Gușterița , Lupeni și Reșița.

Joi, 2 aprilie se va interveni în cartierele Terezian, Turnișor, în zona centrală și în zona industrială vest.

 • Igienizarea cu substanță dezinfectantă a zonelor pietonale circulate (trotuare, alei, zone pietonale, pasaje, scări, stații de autobuz). Miercuri, 1 aprilie s-a intervenit cu prioritate pe trotuarele din zona străzilor Grâului, Orzului și Trifoiului și se continuă acțiunea și în alte zone ale orașului.

Joi, 2 aprilie sunt programate cartierele Gușterița și Lupeni și zona centrală.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ///

  Tot raul spre bine, daca mi-este permis sa spun asa… In sfarsit se spala si la noi strazile cu detergent, lucru care in Occident se face de acum 40 de ani… Cu toate acestea virusul nu i-a ocolit nici pe ei… E buna curatenia, dar oare ajuta numai asta?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Marcu

   Nu se spala cu nimic. De dimineata, azi, a fost masina pe strada mea. Au inceput din nou, de la mijlocul strazii, s-au prit dupa 10-15m, au facut o balta, au ocolit 2 taxiuri si gata. Din 120 m cat are strada au stropit cca. 30 m, au facut balta de 5 m si poate ca au mai stropit inca 10 m in capatul strazii. La fel au facut acum 2 zile aia cu clorul. S-au facut ca fac. CA DE OBICEI, romanul mimeaza munca!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  adrianvecerdea2@gmail.com

  cei de la case platesc bani mai putini decat cei de bloc. de ca esta dicriminare fata de acelasi tip de contrabiabil?Daca eu i-mi iaum masuri de siguranta,.cei de la bloc asteapta pe cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact