Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Vloggeri, oameni de afaceri și traineri celebri le dau întâlnire adolescenților pe platforma „Reacție pentru educație”

Vloggeri, oameni de afaceri și traineri celebri le dau întâlnire adolescenților pe platforma „Reacție pentru educație”

Ministerul Educației anunță lansarea Naradix, modul de clase digitale, prin care adolescenții din țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează. Totodată, reprezentanții ministerului spun că tinerii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top ca vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.

Reprezentanții MEN transmit că, în cadrul inițiativei „Reacție pentru educație”, derulată ca urmare a parteneriatului între minister și Narada, astăzi, 1 aprilie, se va lansa Naradix - modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează. De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top. La clasele digitale NaradiX vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.

Programul întâlnirilor NaradiX din această săptămână:

Miercuri, 1 aprilie, ora 16:00: Bianca Adam: inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca și vor anunța programul pentru următoarele săptămâni. Joi, 2 aprilie, ora 16:00: Dr. Mihail Pautov: medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare. Vineri, 3 aprilie, ora 18:00: Urania Cremene va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

Foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus