X
coronavirus stare de urgenta politie interdictie circulatie (8)

Dosar penal și 5.000 de lei amendă pentru un șofer din Tălmaciu care nu a respectat prevederile stării de urgență

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Tălmaciu a fost sancționat de polițiștii sibieni, pentru infracțiunea de fals în declarații.

Potrivit autorităților, bărbatul a fost sancționat ieri, în jurul orei 18:30, în orașul Tălmaciu, pe strada Stadionului. În timp ce se afla într-un autoturism, rugat să prezinte actele necesare și declarația care să explice unde se deplasa, bărbatul ar fi mințit autoritățile.

„Polițiștii au observat un autoturism staționat pe partea dreaptă a părții carosabile. În autoturism, la volan, se afla un localnic în vârstă de 39 de ani, căruia polițiștii i-au solicitat documentele care să justifice prezența sa în zonă. Bărbatul a prezentat pe telefon o declarație pe propria răspundere întocmită în numele său, în care scopul deplasării era cel de serviciu, cu destinația Arpaș, locul depistării, strada Stadionului, nefiind pe traseul menționat”, explică autoritățile sibiene.

Întrucât cele declarate în documentul prezentat nu ar fi fost conforme cu realitatea, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Totodată, aceasta a declarat verbal că a venit să-și viziteze o rudă, fără a prezenta însă un motiv întemeiat care să justifice urgența părăsirii locuinței, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alex

  Asta e doar 1 caz, sunt mii de oameni afara zilnic fara nici o treaba, politia o ad foarte rara si in aceleasi 3-4 locuri de s-a inatat lumea sa le ocoleasca. Te plimbi linistit pana la Valcea, Brasov, Medias, Alba si nu ezi un echipaj de politie, ce sa mai vorbim de opriri. Pai numai pe jos daca strabat odata Mihai viteazu 2 politisti dau cel putin 100 de amenzi, hai sa fim seriosi, e praf in ochii…………

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihai

  M. Viteazu a devenit promenada pensionarilor. Si plimbari individuale, se aduna in grupuri serioase. Sta toata lumea in casa doar ca sa nu-i infecteze pe ei si astia is toata ziua la plimbare cu autobuzul sau pe jos…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   kokos

   Hai ca zilele astea a fost cum a fost , ca a fost frig , dar sa vedeti de maine incolo cand se incalzeste , o sa misune pensionarii prin oras ca furnicile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact