Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

O femeie de 77 de ani, al treilea deces din cauza coronavirusului la Sibiu

O femeie de 77 de ani, al treilea deces din cauza coronavirusului la Sibiu

Decesul 111 transmis joi seară de Grupul de Comunicare Strategică este o femeie în vârstă de 77 de ani din județul Sibiu. Potrivit sursei citate, pacienta a fost internată  la spitalul din Sibiu, în secția de ATI în 26 martie. Din nefericire, aceasta a murit două zile mai târziu, în 28 martie.

S-au recoltat probe necroptice în aceeași zi, în 28 martie. Rezultatul pozitiv pentru COVID-19 a venit în data de 1 aprilie. Femeia suferea și de boli cronice: HTA, CIC, boală Renală Cronică.

Trei persoane au murit până astăzi, în județul Sibiu, iar 22 de persoane sunt infectate cu COVID-19, potrivit celei mai recente transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.

Citește și Alertă de Covid-19 în comunitatea romilor din Sibiu, după două decese. ”Se tem absolut toți”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus