Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Primăria Sibiu achiziționează dispozitive cu gel igienizant care vor fi montate la intrarea în scările de bloc

Primăria Sibiu achiziționează dispozitive cu gel igienizant care vor fi montate la intrarea în scările de bloc

Ordonanța Militară nr. 4 din 29 martie 2020 prevede obligația primăriilor de a monta dispozitive cu soluții dezinfectante la intrarea în scările de bloc. Primăria Sibiu se conformează acestei prevederi, costurile urmând să fie suportate din bugetul local al Sibiului.

Pentru a realiza achiziția, Serviciul Salubrizare a solicitat oferte din partea a 22 de firme pentru a căuta cel mai mic preț de pe piață, în contextul creșterii spectaculoase a prețurilor la dezinfectanți și materiale de protecție după emiterea Ordonanței Militare. Din ofertele primite s-au selectat și s-a emis comandă pentru următoarele:

 

  • 3.000 de dispozitive pentru gel igienizant, dotate cu clapetă, cu o capacitate de 600 de ml fiecare, valoarea totală a achiziției fiind de 438.000 de lei, incluzând și montajul acestora la intrarea în scările de bloc.
  • 4.000 de litri de gel igienizant pentru mâini, valoarea totală a achiziției ridicându-se la 266.560 lei.
Termenul de livrare a dispozitivelor este de 7 zile de la emiterea comenzii, iar gelul igienizant va fi livrat eșalonat, prima cantitate urmând să fie predată Primăriei în termen de 2 zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

mic

Acum 3 ani

Cine si cand o sa reumple aseste dozatoare cu dezinfectant?
Raspunde

sibianca

Acum 3 ani

Nu stiu ce persoana a conceput aceasta ordonanta care este partial buna in sensul ca se va face dezinfectarea scarilor de bloc, dar ii intreb pe mai marii din ministere strazile din celelalte cartiere nu ar trebui sa fie dezinfectate sau spalate maca o data pe saptamana. In Sibiu in diverse cartiere se circula inr-o furie tot felul de masini cu tonaj mare bascule, CIFE, camioane cu materiale de constructie, nerespectand semnele de circulatie respectiv viteza si tonajul, degajand multe noxe in aer aceste masini majoritatea sunt rable. Oare primaria nu ar putea sa faca acest lucru si fara o ordonanta, sa aiba grije si de noi?
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Sunt curios cate dozatoare vor mai fi a doua zi dupa ce vor fi montate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus