X
coronavirus spital (10)

Primele informații oficiale: Sibiul are 22 de infectați cu COVID-19

Cea mai recentă informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică arată faptul că la momentul actual, pe teritoriul României, 2.738 persoane au fost confirmate cu COVID-19. Același comunicat transmite că la Sibiu au fost confirmați 22 de infectați.

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate în total 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 22 sunt la Sibiu. În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost înregistrate alte 278 noi cazuri de îmbolnăvire. La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment sunt internați 78 de pacienți.

Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna și Mureș, au decedat.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Vad ca nu se mai scrie nimic de aparatul de testare de la Sibiu .Era vorba ca de marti se vor face teste. Stie cineva daca a inceput testarea la Sibiu?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Elena B.

  Am citit ieri intr-un alt articol ca de vineri, 40 de teste pe zi. Dar dupa cum vedeti informatiile oficiale sunt destul de putine. Desi sunt publice rapoartele spitalelor, dar nu scrie nimic acolo….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact