X
hotel apollo

SARS-CoV-2. Trei hoteluri din Sibiu sunt folosite drept spații de carantină

Cele peste 360 de persoane aflate în carantină în județul Sibiu sunt monitorizate de personal medical aflat în permanență în trei hoteluri utilizate drept spații de carantină.

”Starea de sănătate a persoanelor «carantinate» în unitățile de cazare de pe raza județului Sibiu este atent monitorizată de către personalul medical prezent în permanență în fiecare dintre cele trei locații (hotel Cindrel, hotel Ramada, hotel Apollo). DSPJ Sibiu, în colaborare cu medicii de familie și autoritățile publice locale din județ monitorizează persoanele aflate în autoizolare la domiciliu”, se arată în adresa semnată de Gabriel Budescu, directorul Direcției de Sănătate Publică, și transmisă spre informare Consiliului Județean Sibiu.

Conform informării transmisă joi de către Instituția Prefectului, în județ există 362 de persoane în carantină (cu 40 mai multe decât în ziua anterioară) și alte 2.590 în izolare. Starea de sănătate a acestora din urmă este monitorizată de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și de medicii de familie.

”Persoanele cazate în cele trei locații din județ sunt:
– Persoane care au primit recomandare de carantină deoarece au intrat pe teritoriul României venind din zonele cu transmitere comunitară extinsă, afectate de Covid-19 (zona roșie) pentru o perioadă;
– Persoane care nu respectă condițiile izolării la domiciliu și sunt identificate în afara spațiului de izolare vor fi obligate să intre în carantină 14 zile, suportând cheltuielile efectuate cu «carantinarea» lor”, adresă DSP Sibiu

Sursa foto: Hotel Apollo

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anca

  Minciuni gogonate. Sunt oameni carantinati de peste 7 zile și nu ia văzut nici un medic. De mâncare ce să mai zicem? Nu mai mințit lumea spuneți adevăru.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Erlkonig

   Ești sau ai fost în carantina? Nu e o întrebare agresiva, vreau doar sa deosebim fake news de afirmațiile bazate pe ceva real.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut

  Sunt in carantina in hotel Ramada din 29.03.2020.Pana in acest moment nu a venit nimenit nimeni sa ne intrebe de starea de sanatate, mancarea lasa de dorit atat calitativ cat si cantitativ nu ar fi asta o problema daca ne-ar da voie sa primim pachete din exterior acest lucru fiind interzis.De partea de igiena si curatenie nu mai vorbim prosoapele si lenjeria de pat o avem 9 zile , nu ne-a adus nimeni o solutie de dezinfectie a baii,a dusului , cand am cerut prosoape curate au zis reprezentantii hotelului sa ne aduca familia, apa primim in bidoane de 5l care este aceiasi apa ca la baie iar noua ni se aduce ca apa plata.Parerea mea ca in aceasta locatie se incearca o mare ,,sifoneala,, a banului alocat pentru fiecare persoana carantinata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact