X
cazut etaj blur

Tânăr sibian găsit decedat, după ce ar fi căzut de la etaj, în Ștrand

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a fost găsit astăzi decedat, în curtea unui imobil din Ștrand. Se pare că bărbatul ar fi căzut de la etajul II.

Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată în jurul orei 15, că în curtea unui imobil de pe strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Sibiu, se află un bărbat decedat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 32 de ani, care ar fi căzut de pe balconul etajului 2 al imobilului în care locuia, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Din păcate, chipajul medical prezent la fața locului a declarat decesul sibianului după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD în municipiul Sibiu str. Dimitrie Cantemir pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unei persoane căzute de la înălțime de aproximativ 9 metri. La fața locului echipajul SMURD a efectuat manevrele de resuscitare. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitarea și a fost declarat decedat”, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii sibieni desfășoară activități pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul, arată sursa citată.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact