Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

293 sancțiuni în 24 de ore, pentru sibienii care nu au respectat ordinele militare

293 sancțiuni în 24 de ore, pentru sibienii care nu au respectat ordinele militare

Autoritățile au sancționat ieri aproape 300 de persoane care nu au respectat măsurile privind restricționarea circulației sau izolarea, pe raza județului Sibiu.

La data de 2 aprilie, 262 de polițiști sibieni, 115 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 71 de polițiști locali au desfășurat 161 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri au fost aplicate 293 de sancțiuni în valoare de peste 300.000 lei, din care 210 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 7 pentru nerespectarea măsurilor privind măsura izolării, transmit autoritățile sibiene.

Totodată, în aceeași perioadă au fost conduse 26 persoane în centrele de carantină și au fost verificate 1.128 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, fiind identificată o persoană care nu a respectat măsura izolării.

36 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

kokos

Acum 3 ani

Propun ca un echipaj de politie sa patruleze toata ziua pe b-dul Mihai Viteazu si sa-i ia la intrebari pe toti pensionarii care se plimba pe bulevard toata ziua. Azi la amiaza erau o gramada de pensionari care isi faceau de lucru pe acolo. Nu se poate ca tinerii sa stea in case cu copiii ca sa-i protejeze pe batrani , iar astia sa umble creanga toata ziua! Sa le arda politia niste amenzi de sa nu le ajunga 5 pensii sa le plateasca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus