X
foto MApN

Coronavirus Sibiu: 27 infectați cu COVID-19, peste 250 teste au avut rezultat negativ

Un număr de 27 sibieni au fost confirmați cu infecție cu COVID-19, până în acest moment, pe raza județului nostru, transmite Prefectura Sibiu.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu monitorizează 2626 persoane izolate și 399 persoane în carantină în cele cinci centre de carantină de pe raza județului. În urma testării pentru COVID-19, 27 de persoane testate pozitiv și 253 de persoane testate negativ. Astăzi au ieșit din carantină un număr de 16 persoane.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns în ultimele 24 de ore unui număr de 38 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat peste 145 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mister

  “27 de persoane testate pozitiv și 253 de persoane testate negativ. Astăzi au ieșit din carantină un număr de 16 persoane.”
  Pai iesri erau 22 de persoane declarate pozitiv.
  Sau doar 253+27 teste au fost facute pana acum in Sibiu?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian SB

  Sa trag concluzia ca de 5 sapt încoace, avem doar in jur de 300 teste făcute in tot judetul? (compus din 27 pozitive, 253 negative si inca vreo cateva care sa zicem ca isi așteaptă răspuns). Comparați dvs cate teste au făcut coreeni in ultimele 5 sapt si cate s-au facut in Ro. Ca sa nu mai panichez eu sibienii (cum zicea Erlkonig, care poate ca lucrează in sistem, cine stie, pe la dsp sau prin consiliu), nu, nu avem deja sute de pozitivi in judet, avem doar 27, iar concluziile le trageți voi. Și da, testam suficient… Si da, varful in Ro va fi 10mii, de Paste, ba chiar aia in cel mai grav scenariu. Si da, avem si medicamente in toate spitalele, toti medicii au masti si echipamente si dezinfectanti, asa cum ministerul tot zice de vreo sapt, si da, avem de toate si nici n-avem nevoie de ajutorul cuiva (vorba lui Banicioiu in 2015, un imbecil corupt). Avem țara pe care o meritam.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact