Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

VIDEO Apă Canal Sibiu. Cum să plătești factura online

VIDEO Apă Canal Sibiu. Cum să plătești factura online

Reprezentanții Apă Canal reamintesc abonaților că facturile emise de instituție pot fi plătite și on-line, în câțiva pași simpli, prezentați în clipul de mai jos:

Abonații pot intra pe prima pagină a site-ului apacansb.ro de unde prin apăsarea butonului «Cont client» accesează portalul de plăți. Pentru crearea contului de utilizator sunt necesare un cont de e-mail valid și o factură, de pe care vor fi introduse codul de abonat și numărul facturii. Ulterior creării contului, abonații pot achita facturile pentru serviciile de apă și canalizare. Plățile efectuate prin intermediul portalului sunt securizate, tranzacțiile se pot efectua în siguranță.

Cei care își creează un cont pe site-ul celor de la Apă Canal vor primi în căsuțele de e-mail facturile emise lunar, dar și informații despre furnizarea serviciului de alimentare cu apă sau alte noutăți, se mai arată în documentul citat. Totodată, în contul de client vor fi stocate date despre istoricul plăților, grafice și alte date referitoare la consumul de apă, precum și indexurile citite sau transmise.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus