X
Ministerul sanatatii

COVID-19 la Ministerul Sănătății: Directorul Direcției Control și Integritate a fost testat pozitiv

Ministerul Sănătății confirmă că directorului Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19.  Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgență Constanța. În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți.

Directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID- 19, anunță reprezentanții Ministerului Sănătății. Potrivit acestora șeful corpului de control este în prezent asimptomatic și se află internat din noapte trecută la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. În acest context, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi  luate măsuri de dezinfecție. În această dimineață, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19, iar testul a ieșit negativ, transmit autoritățile.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact