X
IMG_20200401_130950

Am comandat mâncare de la Caru’ cu flori: ca la mama acasă

Pentru că deja de prea mult timp stau în casă și am făcut ceva diferit de mâncare aproape în fiecare zi, am ajuns să rămân fără idei și, sincer, să mă cam plictisesc de gătit. Așa că zilele trecute am comandat mâncare de la Caru’ cu flori și am ales ceva ce n-am mai mâncat în ultima perioadă – mămăligă și cârnați.

Nu pot să vă explic cât de mult m-am bucurat când a ajuns comanda și am descoperit că mâncarea îmi ajunge fără probleme pentru două zile, ceea ce însemna că nici a doua zi nu trebuia să murdăresc vase prea multe și nici să-mi storc și ultima fărâmă de imaginație, pentru un nou preparat. Comanda a venit rapid – în jumătate de oră cât am apucat să mă pregătesc psihic pentru întâlnirea cu un nou curier, deja a și sunat la interfon.

Am comandat o porție de mămăligă cu brânză, smântână și bacon, o porție de cârnăciori afumați și papanași prăjiți la desert. Aș fi vrut și o ciorbă pentru felul principal, dar nu aveau în meniu.

Nu am mai avut răbdare să le mai încălzesc, pentru că miroseau prea bine și oricum nu se răciseră de tot, așa că le-am transferat în farfurii și am trecut la treabă. Mămăliga cu brânză, smântână și bacon a fost mană cerească. N-am mai mâncat o mămăligă atât de cremoasă și delicioasă de prea mult timp, iar faptul că mi-a rămas și pe a doua zi mi-a adus o bucurie extra (la a doua porție am adăugat și un ou ochi, pentru diversitate). Alături de mirosul de cârnați, prânzul cu ușa deschisă la balcon și mica zarvă din cartier, de la mijlocul zilei, mi-au dat pentru scurt timp impresia că sunt chiar la Caru’ cu flori, la o terasă plină de oameni.

IMG_20200401_131001 IMG_20200401_131013

Papanașii au fost ca cei pe care îi făcea mama când eram mici. Mari, pufoși, delicioși, prăjiți exact cât trebuie ca la exterior să fie puțin crocanți, dar să nu fie prea făcuți la interior. Alături de smântână și gem de afine, au fost atât de buni, încât nu am mai simțit nevoia de a mânca altceva pentru restul zilei (adevărul e că mă și săturasem după porția „sănătoasă” de mâncare).

IMG_20200401_130955

Mâncarea a venit în trei caserole mari – mămăligă cu brânză, smântână și bacon, cârnați cu muștar și papanași (plăcerea mea cea mai mare din toată comanda). Alături, am primit trei felii mari de pâine proaspătă și trei seturi de tacâmuri, pentru fiecare dintre cele trei preparate. Pe toate acestea am plătit 47 de lei, iar transportul a costat 7 lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Red

  Reclamă de 2 lei probabil primește odată pe săptămână me iul zilei gratis pentru reclamă. Face o prezentare la mămăligă cu brânză și cârnați de zici că este mâncare de pe altă planetă. O mâncre banală și normală nimic deosebit

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alin

  Meniu mai banal nici ca se putea…ce-ti poate iesi prost la o mamaliga cu carnati fripti…??
  Vrei sa lauzi restaurantul/ Comanda ceva mancare GATITA…..

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  in general e mancare buna la Caru’ cu flori DAR EU nu am citit articolul..
  Vreau sa zic doar ca: poza e la fel ca a unei persoane carantinate la herculane( el a mia vut ceva langa carnati si o corba si alt desert)- el se plangea ca nu e destul…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   dr. freud

   Gazetarul nostru a mancat de 2 ori dintr-o portie, iar carantinatului nu i-a ajjuns o portie mai mare… Coronavirusul da si pofta de mancare?

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Cronică de restaurant
 • Contact