Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bogdan Trif: SOLUȚIILE propuse de PSD pentru gestionarea situației de criză au fost VOTATE în Parlament! PNL a votat din nou ÎMPOTRIVĂ!

Bogdan Trif: SOLUȚIILE propuse de PSD pentru gestionarea situației de criză au fost VOTATE în Parlament! PNL a votat din nou ÎMPOTRIVĂ!

În plină criză provocată de răspândirea virusului COVID-19, PSD vine cu soluții. O serie de măsuri vitale propuse de Partidul Social Democrat din România pentru gestionarea acestei situații și protejatea cetățenilor și a firmelor, în special a celor mici și mijlocii au fost votate în Parlament, în ciuda opoziției parlamentarilor PNL:

  1. Suspendarea plății ratelor bancare pentru persoane fizice și firme, până la sfârșitul anului 2020, fără dobânzi și fără penalități.
  2. Amânarea plății utilităților pentru 3 luni (apă-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice și de internet, cablu TV, cu excepția serviciilor de voce și date mobile)
  3. Amânarea, pentru 3 luni, a plății CAS-ului de către firmele afectate și a contribuției asiguratorii pentru muncă. Fără dobânzi și fără penalități. Posibilitatea de eșalonare pe 12 luni a restanțelor.
  4. Indemnizația de șomaj, plătită de stat pentru toți angajații trimiși în șomaj tehnic, în cuantum de 75% din salariu, pe toată perioada stării de urgență. Angajatorul depune electronic cererea pentru acordarea indemnizațiilor. Firmele beneficiare nu pot face concedieri pe o perioadă de 12 luni de la intrarea în vigoare a legii.
Aceste propunerile legislative au trecut în Parlament, iar de azi se vor afla pe masa președintelui României, pentru promulgare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2422

Comentarii

12 comentarii

MILITARU GHEORGHE

Acum 3 ani

Este gata, ati tratat COVID-ul la fel de populist ca si pana acuma.Sunteti niste virusi mai periculosi decat COVID-19.
Raspunde

mmms

Acum 3 ani

vreti sa bagati in faliment companiile de utilități? cazurile dificile trebuie analizate individual... altfel,daca nu mai platim un serviciu,toti,acel serviciu va disparea si ne intoarcem la lemne si lumanare din cauza unor mafoti populisti ca voi
Raspunde

Sibian SB

Acum 3 ani

@trif, voi ciuma roșie comunista sunteți o organizatie de tip mafiot, tot ceea ce aveti in cap nu are legătură cu cetățeanul sau cu bunul mers al tarii, pe voi va interesează ciolanul si atat. Ciolanul, ca sa puteți fura, ca sa puteti termina complet țara asta. Aveti nevoie de voturi, aveti nevoie urgenta sa le bagati bete in roate pnl-ului, iar acum ati mirosit sange proaspăt, ati simțit ca puteți da in ei, avand in vedere pandemia si gravitatea situatiei in care deja este economia nationala. Asta va interesează pe voi, de cetatean si covid, de numar de imbolnaviri, starea de urgenta, sau alte aspecte va doare fix in centrul dosului. Asa ca amice, plimba ursu, la Sibiu aveti 9% si sunteți in cadere libera, la fel la nivel național, lumea s-a saturat de voi, i-ati prostit pe prea mulți oameni prea mulți ani sa va voteze. Dar nu mai tine figura. Asa ca poți sta tu liniștit si la următoarele alegeri, in frunte cu stăpânii tai din București. Jos psd, jos ciuma comunista!
Raspunde

Erlkonig

Acum 3 ani

găbițu n-are noțiuni elementare de economie, el a fost ministru la iarbă :)
Raspunde

zzz

Acum 3 ani

Trif, acest Agamemnon Dandanache de Sibiu vine sa ne raporteze cu mandrie cum partidul lui de corupti copti tocmai a bagat industria energetica in faliment(cum merge o tara fara energie si fara banci, ramane sa ghiceasca fiecare dintre noi...). De unde dati ba, voi bani pt facturi??? Firmele de energie vor avea cash flow pt 2 luni, apoi...faliment. Numai cand te uiti la ce enunturi fac "am dat, am redus, am amandat, am suspendat" si iti dai seama ca Maduro are noi idoli. Niste arsonisti nenorociti care au dat foc la tara.
Raspunde

Toma

Acum 3 ani

Iar ai aparut,nenorocitule?Masurile voastre sunt sau paralele sau imposibile!PSD-ul,prin antecedentele sale si-a pierdut total sansa de a fi un partener de dialog pentru oricine.Ati distrus tara mai rau decat aceasta boala nenorocita;aveti armate de taietori de frunza si numaratori de steaguri cu salarii uriase.Crezi ca veti scapa fara sa dati socoteala in fata justitiei?A celei adevarate nu a gastii lui Dorneanu!In orice tara normala,cei ca voi ajung la puscarie!Trage singur concluziile!
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 3 ani

Trif fa un bine si tu si sotia nu mai sugeti bani de la stat si atunci poti si tu sa vorbesti. Ai uitat sa il injuri pe Iohannis.
Raspunde

Local2

Acum 3 ani

La astia nu conteaza ce mai distrug, cat timp mai prind ceva luni sa fure din butoi (butoiul inclus). Populism pt. cei care nu gandesc mai departe de nas si ziua respectiva, adica asistatii. Marim tot dar de unde bani sa dai acele mariri si peste 5luni, 3ani... Necrofagi, paraziti: fac dezastru prin populism, lasa belelele pe capul celor de dupa, apoi alte promisiuni si tot asa. Reteta lor de supravietuire din '90 incoace.
Raspunde

Ioan

Acum 3 ani

Trif, esti cababil sa realizezi ca esti penibil?!?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

David

Acum 3 ani

Nu se baga nici macar o companie in faliment. Statul garanteaza cu dobanzi 0% imprumuturi pt societatile acestea. Daca nu se face lucrul asta, o sa dispara majoritatea sicietatiilor comerciale din Romania. Vad ca postacii PNL au fost activati. PNL moare de grija bancilor si vroiau sa platim dobanda la dobanda! De ce nu vrea PNL masurile astea care s-au luat in Italila, Spania, SUA etc ? Pt ca slujesc oare alte interese decat ale romananilor si ale societatilor romanesti?
Raspunde

@David

Acum 3 ani

Daca ai fi si destept pe cat esti de obraznic ai realiza ca spui doar prostii!Nici o tara nu poate sustine elucubratiile tale!Doar aici sunt peste patrusute de mii de posturi fara acoperire si fara justificare.Pentru a salva economia cat de cat trebuie sa pornesca cei care produc si dau taxe la stat;cu ce va putea sustine statul pe cei care ard gazul?Asa zisele voastre facilitati fiscale sunt povesti ca si majorarea pensiilor cu 40%!De unde va avea statul bani?Din imprumuturi pe care le vor plati stranepotii nostri?
Raspunde

zzz

Acum 3 ani

Davidut, poezia asta cu "statul da" e in cerebelul fiecarui asistat dar realitatea este ca vorbim de 10 mld RON si "nu exista bani", proceseaza si asta. asta cu slujitul o stii tu bine de la stapanii tai care daca iti arunca un os tu crezi ca "ti-au dat", nu ti-au dat nimic mah, te tin sclav prost de 30 de ani. problema reala este ca tie iti place!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus