X
coronavirus spital stare de urgenta

COVID-19: 80 de cadre medicale și doi salvatori de la ISU se află în izolare

La nivelul Județului Sibiu se află în izolare 14 medici și 29 de asistenți medicali, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Prefecturii Sibiu. Pe lângă aceștia alte 37 de persoane angajate în sistemul medical din județ, dar și două cadre militare din cadrul ISU Sibiu se află, de asemenea, izolați, în contextul pandemiei cauzate de noul coronavirus.

Un raport întocmit de reprezentanții Prefecturii din Sibiu arată că mai multe cadre medicale se află în izolare, la nivelul județului. Astfel, din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu se află în izolare preventivă de pe secțiile ATI, Obstetrică-Ginecologie, Bloc Operator, Radiologie UPU, Radiologie clădirea Medicală, Nefrologie, un număr de 12 medici, 24 asistenți, nouă infirmiere, și un statistician. Din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie se află în izolare preventivă doi medici și cinci asistenți. Totodată, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitrul Croitoru” al județului Sibiu, sunt în izolare preventivă două cadre militare, iar din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu, se află în izolare preventivă un număr de 27 de persoane.
„Menționăm faptul că activitățile din cadrul acestor instituții deconcentrate, se desfășoară normal, iar în ceea ce privește persoanele izolate nici una nu prezintă simptome COVID-19”, transmit autoritățile.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Țepeș

    Pai cum sa nu se infecteze??? La sala de nasteri stau cu o masca 8 ore! Le inteleg pe asistente! Daca vine vreo pacienta cu Covid….dispar la izolare toate din tura! Nu au nici combinezoane… Asa ca nu va mai laudati mai mariLor de la C.J….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact