X
foto MApN

Peste 4.000 de români infectați cu COVID-19. La Sibiu sunt 55 de cazuri

Până la momentul actual, pe teritoriul României au fost confirmate 4.057 infectări cu coronavirus. La Sibiu, 55 de teste au fost pozitive pentru COVID-19, până astăzi.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire, dintre care șase noi cazuri la Sibiu.

La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment, în toată țara sunt internați 179 de pacienți. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.849 de persoane. Alte 106.463 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marcel

  Aoleeeu…. Păi în urma cu exact 8 zile direcțiunea spitalului județean trambita ca are doar un singur caz, al asistentului…. Păi cum se face ca intr-un timp asa scurt de 8 zile sunt 54 de cazuri noi si cativa morti…
  În plus de asta sunt multe cazuri care nu sunt raportate.
  Demisia de urgență a directiuni spitalului!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Erlkonig

  sa speram ca ca rata se menține scăzută, acum ca da și căldura. Amicul Sibianul SB, mai ai de așteptat ceva pana la sutele alea ale tale :)

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   mihai

   Titlul ar fi putut fi “La Sibiu sunt 55 cazuri CONFIRMATE”. Sigur la Sibiu nu e rata mai scazuta decat o medie nationala. Doar ca pentru sibieni testele ori nu s-au facut ori au intarziat. Prima data s-au putut testa pnl-istii (nu doar in Sibiu, vedeti si cu Flutur in Suceava, etc.) – pentru ca asa sunt ei egali cu restul, dupa care abia acum incep testarile. Urmariti cazurile in urmatoarele saptamani, abia acum incep cifrele din Sibiu sa se apropie de realitate. Prin Sibiu, sigur se plimba destui infectati neconfirmati.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact