Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Peste 4.000 de români infectați cu COVID-19. La Sibiu sunt 55 de cazuri

Peste 4.000 de români infectați cu COVID-19. La Sibiu sunt 55 de cazuri

Până la momentul actual, pe teritoriul României au fost confirmate 4.057 infectări cu coronavirus. La Sibiu, 55 de teste au fost pozitive pentru COVID-19, până astăzi.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire, dintre care șase noi cazuri la Sibiu.

La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment, în toată țara sunt internați 179 de pacienți. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.849 de persoane. Alte 106.463 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Marcel

Acum 3 ani

Aoleeeu.... Păi în urma cu exact 8 zile direcțiunea spitalului județean trambita ca are doar un singur caz, al asistentului.... Păi cum se face ca intr-un timp asa scurt de 8 zile sunt 54 de cazuri noi si cativa morti... În plus de asta sunt multe cazuri care nu sunt raportate. Demisia de urgență a directiuni spitalului!
Raspunde

S

Acum 3 ani

Pentru ca nu veniseră rezultatele, panicosule și crizatule.
Raspunde

Erlkonig

Acum 3 ani

sa speram ca ca rata se menține scăzută, acum ca da și căldura. Amicul Sibianul SB, mai ai de așteptat ceva pana la sutele alea ale tale :)
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

Titlul ar fi putut fi "La Sibiu sunt 55 cazuri CONFIRMATE". Sigur la Sibiu nu e rata mai scazuta decat o medie nationala. Doar ca pentru sibieni testele ori nu s-au facut ori au intarziat. Prima data s-au putut testa pnl-istii (nu doar in Sibiu, vedeti si cu Flutur in Suceava, etc.) - pentru ca asa sunt ei egali cu restul, dupa care abia acum incep testarile. Urmariti cazurile in urmatoarele saptamani, abia acum incep cifrele din Sibiu sa se apropie de realitate. Prin Sibiu, sigur se plimba destui infectati neconfirmati.
Raspunde

S

Acum 3 ani

În județul Sibiu, nu "la Sibiu".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus