Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

10.500 de lei amendă pentru un minor care consuma băuturi alcoolice, în fața blocului, în Hipodrom

10.500 de lei amendă pentru un minor care consuma băuturi alcoolice, în fața blocului, în Hipodrom

Un tânăr de 16 ani a luat peste 10.000 lei amendă, iar părinții altor doi minori au fost de asemenea amendați, după cei trei tineri au fost prinși consumând băuturi alcoolice ieri după-amiază, în fața unui bloc din Hipodrom.

Potrivit autorităților, minorii au fost raportați de vecinii care i-ar fi văzut consumând băuturi alcoolice lângă un bloc din zona Cedonia. Tânărul de 16 ani s-a ales cu o amendă în valoare de 10.500 de lei, iar ceilalți doi, în vârstă de 15 ani amândoi, au fost identificați ulterior. Părinții celor din urmă au luat câte o amendă în valoare de 100 de lei, pentru că nu și-au supravegheat copiii.

„A fost primit un apel care sesiza consum de băuturi alcoolice lângă un bloc. S-a intervenit și a fost prins unul dintre cei reclamați, un băiat în vârstă de 16 ani. Ceilalți doi minori au fost identificați ulterior, iar părinții lor au fost amendați pentru nesupravegherea minorilor”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7916

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Lucian Mafiotu

Acum 3 ani

Ce golani, pacat ca sunt prieteni cu ei . Mai ales cu beluchium cel cu amenda mare .Dar sa stiti ca este un baiat cu gust la alcool
Raspunde

Floare Pușcaș

Acum 3 ani

Rușine! Toti trei tinerii trebuiau amendati mai mult. Feriți-vă copii de astfel de anturaje negative!
Raspunde

ElChapo

Acum 3 ani

Trebuie sa recunosc ca am fost surprins ca pana si acesti 3 badarani au reusit sa induca politia sibiana in alerta:)
Raspunde

Scurt Purcar

Acum 3 ani

Lumea intreaga este un ghetou! Nu se poate asa ceva. La orice colt de strada ba heavy metal ba copii dinastia...
Raspunde

Obezul Boysh

Acum 3 ani

De cand cu carantina asta ii inteleg pe saracii baieti.. Eu stau de o luna in casa si nu pot sa mi satisfac placerile . Vremuri grele dar trebuie sa stam tare in fata virusului!
Raspunde

nea Mugurel

Acum 3 ani

eu am un video cum 2 dintre huliganii acestia imi ataca prietenii . mare rusine . sa speram ca este doar din cauza carantinei si ca nu fac asta mereu.Pace .
Raspunde

marvin

Acum 3 ani

nu stie sa ruleze tigari!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus