X
© Silvana Armat

Ai voie să mergi în Sub Arini să alergi? Ce spune Poliția Sibiu

Am solicitat câteva clarificări polițiștilor sibieni, în ceea ce privește noile reguli impuse la nivelul întregii țări, pentru a vedea ce avem voie și ce nu avem voie să facem, mai exact, în această perioadă.

Două din întrebările pe care le-am adresat au fost „Cât de departe poți să ieși cu câinele la plimbare, în această perioadă, dacă ai declarație pe propria răspundere?” și „Dacă locuința se află la 200 metri de parc, poți merge la alergat sau la plimbare prin parc?”

Potrivit autorităților, activitatea fizică și plimbarea alături de animalele de companie sunt interzise în parcuri și trebuie să se desfășoare în vecinătatea casei. Așadar, chiar dacă parcul sau locul de joacă sunt apropiate de locuință, trebuie evitate în această perioadă.

„Plimbarea zilnică a animalelor de companie trebuie realizată în jurul domiciliului sau al locului în care cetățenii locuiesc în fapt, în jurul gospodăriei, casei, blocului și nu în parcuri, locuri de joacă, terenuri de sport, etc. Aceeași regulă se aplică și în ceea ce privește activitățile fizice, sportive. În acest context, reamintim că sunt interzise activitățile fizice colective”, se arată în răspunsul transmis de Poliția Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Leonard

  Noi suntem mai ceva decât America. New Yorkezii aleargă prin parc dar aici în orașul micuț al româniei nu ai voie să-ți aerisesti plămânii. Asta este. Ca la noi la nimeni.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  L

  O ordonanta absurda , politie si armata cu mentalitate bolsevica si abuziva, legi timpite facute de comunisti pentru un stat politienesc.

  De ce sa nu pot alerga singur pe un teren de sport sau in padure ?….pt ca atit gindeste Garcea ?
  Sa nu mai vorbim de toti ipohondrii care fac pe ei ( de obicei aia cu functii), pt. ca le este frica de moarte si le raman averiile agonisite prin furt de izbeliste.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alice

  Suntem considerati chiar toti prosti ? sau v-ati strans toti acolo in turnul Sfatului ? conf carei legi ? promulgata unde si cand ? le fac ei pe genunchi aici local sau ? faceti referire si la lege , nu credeti ca e normal asa ? sau la Ordonante , exista vreuna necomunicata pe site ul gov.ro pe care o stiu doar ei ? scoala ajutatoare de presa este mai adevarata ca oricand , inducerea in eroare a populatiei , sa va fie rusine

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cap limpede

  Bravo, L si Alice! S-au trezit TS si te miri ce Garcea local sa faca propriile interpretari ale Ordonantelor Militare! Si eu sunt curios unde este specificata interdictia activitatilor fizice in parcuri! Desigur, asta ar trebui sa fie o intrebare adresata de catre jurnalist, dar, deh… greu cu documentarea!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Razvan

  Sì tenis de ce nu pot juca? Să-mi explice și mie cineva! Plătesc online, merg direct pe un teren cu migile mele și joc cu soția mea.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Claudia

  Depinde si ce înțelegi din acest raspuns. Eu am inteles ca ma plimb cu câinele pe lângă casa si ca alerg pe unde vreau de una singură. Am inteles ca sunt interzise activitățile sportive colective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact