X
coronavirus spital (9)

Al optulea deces, la Sibiu, la un pacient infectat cu coronavirus

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a încetat ieri din viață. Acesta fusese transferat în stare gravă de la Spitalul de Pneumoftiziologie. Este cel de-al treilea caz anunțat pe Sibiu, astăzi.

Bărbatul a fost internat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Sibiu, în data de 26 martie 2020, prin transfer de la Spitalul de Pneumoftiziologie (internat 24.03.2020).

Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Sănătății, pacientul avea condiții medicale pre-existente, respectiv diabet zaharat și psoriazis. Infecția cu coronavirus a fost confirmată pe 27 martie și, din păcate, ieri a decedat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian SB

  Si la nr. de decese stam prost ca judet, daca împărțiți nr. total din Ro la 41 judete si București, stam prost. Daca mai facem si raportul de decese la infectati oficial pe judet (90 acum), stam prost. Daca mai tinem cont si ca avem cateva focare in țară si care aduna mare parte din decese si infectati, rezulta ca stam mult mai prost decat pare. Asa ca autorități sibiene, va rog frumos sa faceti teste mai multe pe zi, ca sa salvam oameni.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   MB

   dude.. de asta stam prost: ca a inceput sa se testeze la Sibiu. Pana de curand nu aveam deloc cazuri. stai sa vezi ce urmeaza, ca in ultimele zile vad ca lumea a inceput sa se relaxeze si nu mai respecta izolarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact