X
taxi 949 pronto (1)

Compania de taxi 949 reduce tarifele. ”Vrem să venim în sprijinul sibienilor”

Compania sibiană de taxi 949 anunță reducerea tarifelor de la 3 lei pe kilometru la 2,49 lei pe kilometru.

Reprezentanții companiei spun că au luat această decizie în primul rând pentru a veni în sprijinul populației, fiind o perioadă dificilă pentru toată lumea. În același timp, contextul economic este de așa natură încât să justifice o reducere a tarifelor.

”Ne-am dorit să venim în sprijinul persoanelor vârstnice și a celor care au nevoie de un mijloc de transport, în plină perioadă a restricțiilor. Totodată, este adevărat că se simte și o reducere a numărului de curse. Plus că și combustibilii s-au ieftinit în ultimele săptămâni, ceea ce înseamnă mai puține cheltuieli pentru noi”, a declarat pentru Turnul Sfatului Doru Săbădașu, reprezentantul companiei de taxi 949.

Reducerea tarifelor nu este primul gest de sprijin pentru comunitate pe care îl fac taximetriștii sibieni. Zilele trecute, primarul municipiului Sibiu a ținut să mulțumească public taximetriștilor din oraș care au contribuit la ajutorarea persoanelor în vârstă care nu au rude sau persoane apropiate și nu se pot aproviziona cu alimente.

Aceștia au donat alimente pentru aceste persoane și au pus la dispoziție mașinile voluntarilor și asistenților sociali pentru a ajunge cu alimentele la persoanele respective.

“Este îmbucurătoare solidaritatea și implicarea de care dă încă o dată dovadă întreaga comunitate, de la voluntarii care îi ajută pe cei cu posibilități reduse și până la marile companii din oraș care oferă sprijin financiar spitalelor sibiene. Este un motiv de încredere pentru noi toți că vom trece împreună cu bine peste această încercare”, spunea în urmă că câteva zile primarul Astrid Fodor.

Mai mult, taximetriștii sibieni au pus la dispoziția Primăriei Sibiu, în mod gratuit, taxi-urile de care dispun pentru susținerea acțiunilor de sprijin social în această perioadă dificilă. Voluntarii și asistenții sociali ai Primăriei Sibiu pot utiliza aceste taxi-uri pentru a ajunge la cei care au nevoie de alimente și medicamente.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ioana

  Solidaritate pt sibieni dar pt angajatii vostrii-taximetristii? Ati scazut tariful e ok dar de ce nu scadeti si suma pe care soferul trebuie sa o dea zilnic patronului? Evident ca seful se gandeste tot la el nu la angajatii care stau toata ziua in oras. Plus ca patronului i-au plecat o gramada de soferi , nu s-a chinuit sa ii tina sau cum spune legea daca \itu scade venitul sa le dea somaj tehnic….Ar fi bine sa ascultati ambele pareri si parti inainte sa laudati doar pe cei mari

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  George

  Decizie luata de patron. Iar banii sunt scosi din buzunarul taximetristilor. Adica taxa asta prevede ca ei vor incasa mai putini bani la kilometru dar taxa la patron e la fel. Cum nu umbla nici Dracu pe strada, nu fac curse. Fara curse si cu pret mai mic la km si cu aceeasi taxa la patron… cam nasol.

  Patronu isi ia urale si felicitari si muritorii de la volan isi iau foamea. Incantator, ce sa-ti povestesc.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cap limpede

  Dupa ce tarifele din Sibiu au ajuns, de departe, cele mai mari din tara, acum vreti sa nu muriti de foame, nu sa veniti in sprijinul nu-stiu-cui! Uite cum cate o criza ne mai aduce cu picioarele pe pamant…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ermil

  Cred domnilor ca nu sunteti informati cu privire la taxa,, pentru patron,, cert este ca ne place sa criticam si an general gandirea multora :patron =Hot

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact