Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Coronavirus Sibiu: Cinci persoane vindecate, 1454 de persoane izolate și 543, în carantină

Coronavirus Sibiu: Cinci persoane vindecate, 1454 de persoane izolate și 543, în carantină

Cinci persoane au fost declarate vindecate în județul Sibiu, iar numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 a ajuns astăzi, 8 aprilie, la 72 de cazuri, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

În ceea ce privește rezultatele negative, în județul Sibiu se înregistrează 312 de rezultate negative. Tot astăzi, numărul persoanelor vindecate a ajuns la cinci. Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1454 persoane izolate și 543 persoane în carantină, mai arată sursa citată.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr de peste 125 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail [email protected]), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului în ultimele 24 de ore, aceștia au răspuns unui număr de 37 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu a intervenit pentru a oferi asistență medicală de urgență, unui număr de 84 de solicitări pe toată raza județului Sibiu.

235 de polițiști sibieni, 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 55 de polițiști locali au desfășurat ieri, 7 aprilie, 169 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 7 aprilie, au fost aplicate 84 de sancțiuni în valoare de peste 161.000 lei, dintre care una pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare și 83 aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, 18 de persoane au fost conduse în centrele de carantină și 578 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare, fiind identificată 1 persoană care nu a respectat măsura izolării. De asemenea, 12 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus