X
cretu, nelu tataru si raluca turcan 2

Raluca Turcan: Sibiul, un model de bune practici în cooperarea dintre autoritățile locale și cele naționale

Vicepremierul Raluca Turcan a lăudat astăzi felul în care instituțiile locale, societatea civilă și autoritățile naționale s-au mobilizat pentru a organiza sistemul medical local în contextul crizei provocate de COVID-19. ”Sibiul a acționat responsabil încă de la primele semne ale răspândirii COVID19, mobilizarea a fost bună, și, astfel, s-au implementat decizii încă dinainte ca unele dintre ele să devină obligatorii la nivel național. În plus, răspunsul pe care instituțiile de la nivel local l-au primit din partea guvernului României a fost de fiecare dată rapid și eficient: am urgentat procedurile pentru punerea în funcțiune a primului aparat de testare PCR, am trimis teste la Sibiu, am urgentat procedurile de achiziție a aparatelor de ventilare, am răspuns solicitărilor ONG-urilor locale și am participat la identificarea de furnizori de bunuri pentru medicii de familie. Sibiul a devenit, fără îndoială, un model de bune practici în cooperarea dintre autoritățile locale și cele naționale și sunt încrezătoare că toate comunitățile din țară vor urma aceeași cale. Am reluat mesajul de sprijin ferm al Guvernului cu ocazia ședinței Comitetului și am preluat spre soluționare noile probleme apărute”, a anunțat Raluca Turcan.

Liderul PNL Sibiu a participat astăzi, alături de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la ședința Comitetului Județean pentru Situații Speciale de Urgență Sibiu.

”Lucrările avansează la Autostrada Sibiu – Pitești”

Vicepremierul s-a aflat astăzi și într-o scurtă vizită la șantierul autostrăzii Sibiu – Pitești ți la pasajul subteran de la Tălmaciu. ”Am verificat, din nou, stadiul șantierului tronsonului de autostrada Sibiu-Boia. Am constatat că lucrările avansează și sper ca ritmul să fie menținut. De asemenea, așa cum am promis, am verificat stadiul investiției pasajului subteran de la Tălmaciu, asumată de Guvern atât pentru protecția locuitorilor, cât și a celor care tranzitează localitatea”, a mai spus Turcan.

Liderul liberal  spune că în această perioadă calculele politice au trecut în plan secund. ”Este o perioadă dificilă, dar de maximă mobilizare, pe care la nivelul Guvernului o tratăm cu responsabilitate și pe care o vom depăși, prin efort colectiv, prin muncă și seriozitate. Sper că toți cei implicați în decizii să înțeleagă că situația reclamă o responsabilitate desăvârșită, că binele public trebuie să fie singurul obiectiv al efortului, iar orice alte calcule, politice sau de alta natură, să cada într-un plan secund”, a mai spus Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lenroc

  Turcan e nimeni, zero acțiune, multe palavre, după chipul și asemănarea PNL-ului și a PSD-ului. La fel cum laudă acum guvernul Orban lăuda pe vremuri calitățile Elenei Udrea.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  #stamacasa

  D-na Turcan, nu e momentul sa faci politica! Nu ati facut nimic pentru Sibiu! Alegerile sunt problema! Lasa aburerile si treci la izolare!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  UnDacLiber

  Cate face Turcan asta, dom’le… da’ mai mult aiureli cu gura, ca neuronul ei e ocupat cu ceea ce la omul normal sunt reflexe involuntarte. Noroc cu ea, ca o pus Sibiul pe harta astrala!
  Tanti Tzurcan, LASA-NE! LASA-NE CA SUNTEM SATUI DE VOI! Mai bine o pandemica din asta virala, decat cangrena clasei politice din care faci parte!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ioo

  “…un model de bune practici în cooperarea dintre autoritățile locale și cele naționale…” PENTRU ASCUNDEREA EXTINDERII EPIDEMIEI

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact