Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Șofer aproape de comă alcoolică, la plimbare cu tractorul, ziua în amiaza mare

Șofer aproape de comă alcoolică, la plimbare cu tractorul, ziua în amiaza mare

Polițiștii au oprit ieri, în jurul orei 15:30, pentru un control, un tractor agricol condus de un bărbat care băuse alcool mult peste măsură.

Potrivit autorităților, șoferul în vârstă de 42 de ani a fost oprit pentru control pe DJ 105, la Merghindeal. Testarea alcoolscopică a bărbatului a rezultat într-o concentrație de 2,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, arată sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 903

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dracu

Acum 3 ani

Pai in toate satele e sport national condusul tractorului baut precum si condusul ATV-urilor conduse de minori pe drumurile publice. Si cand spun minori, ma refer la copii de cca 9 ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus