X
ambulanta doliu

VIDEO Doliu la Serviciul de Ambulanță Sibiu, pentru ambulanțierul decedat la Suceava

Ambulanțierii din Sibiu, alături de serviciile de ambulanță din întreaga țară, au ținut un moment de reculegere, pentru a deplânge pierderea colegului lor de la Suceava, care a decedat după ce a contractat noul coronavirus.

În toate Serviciile Publice de Ambulanţă din țară a fost declarat doliu, iar astăzi, la ora 12, odată cu începerea serviciului de înmormântare la cimitirul din localitatea Salcea, s-a ținut un moment de reculegere de un minut, timp când care sirenele şi sistemele luminoase ale ambulanţelor au funcţionat continuu. Același lucru s-a întâmplat și la sediul Ambulanței din Sibiu.

Citește și SAJ Sibiu, mesaj după decesul ambulanțierului de la Suceava : Astăzi e o zi în care, pentru câteva secunde, optimismul nostru a înghețat

„SAJ Sibiu vă anunță cu durere în suflet că un coleg de-al nostru, Ambulanțier de la Ambulanța Suceava, în vârstă de 53 ani, a pierdut lupta cu perfidul virus. A rămas în urmă o fată, studentă care deplânge ca și noi decesul colegului nostru. DUMNEZEU SĂ-L IERTE”, au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact