Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Coronavirus: 90 cazuri confirmate la Sibiu, 5.202 la nivel național

Coronavirus: 90 cazuri confirmate la Sibiu, 5.202 la nivel național

Potrivit celei mai recente informări de la Grupul de Comunicare Strategică, la nivel național până astăzi la ora 13 au fost confirmate 5.202 cazuri de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, la Sibiu au fost confirmate 90 de cazuri.

De la informarea transmisă ieri de Grupul de Comunicare Strategică și până astăzi au fost înregistrate alte  18 cazuri noi de infectare cu COVID-19, în județul nostru. De asemenea, la nivel național au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Din totalul persoanelor confirmate pozitiv până în prezent, 647 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 229 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov și Mehedinți, au decedat.

La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 178 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.586 de persoane. Alte 87.400 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.917 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 61 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 51.802 de teste.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus