Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

FOTO Acoperișul unei case din Rășinari a fost distrus de flăcări

FOTO Acoperișul unei case din Rășinari a fost distrus de flăcări

Pompierii militari au intervenit în această dimineață cu mai multe echipaje, în Rășinari, pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperișul unei case.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a intervenit cu două echipaje de pompieri militari și două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat în scurt timp, iar în aproximativ două ore a fost stins.

Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost determinată de o defecțiune survenită la o centrală termică, transmit reprezentanții ISU. Au ars în totalitate camera centralei, o anexă și a fost afectat acoperișul imobilului pe o suprafață de aproximativ 30 mp. A fost de asemenea afectată tencuiala imobilului, din cauza efectului produs de căldură și fum, arată sursa citată.

incendiu rasinari 5 incendiu rasinari 4 incendiu rasinari incendiu rasinari1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1122

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus