Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Opt copii infectați cu coronavirus sunt internați la Spitalul de Pediatrie

Opt copii infectați cu coronavirus sunt internați la Spitalul de Pediatrie

Medicii Spitalului de Pediatrie Sibiu tratează momentan un număr de opt copii, confirmați cu infecție cu noul coronavirus, relatează Agerpres.

La momentul actual, copilașii internați la Pediatrie Sibiu se află în stare bună, transmit reprezentanții prefecturii. „În acest moment sunt internaţi pe secţia Boli Infecţioase 15 copii. Un număr de opt copii sunt confirmaţi pozitiv la testarea COVID-19. Cinci cazuri sunt suspecte de COVID-19 iar doi copii au rezultat negativ în urma testării COVID-19. În ceea ce priveşte starea de sănătate a copiilor internaţi, la ora actuală starea lor este bună, aflându-se sub tratament specific şi fiind atent monitorizaţi", a precizat Prefectura Sibiu.

Cel mai tânăr pacient tratat la Sibiu este un bebeluș de câteva zile, transferat împreună cu mama lui, de la Alba Iulia.

Sursa: agerpres.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus