Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Trei persoane infectate cu noul coronavirus, în stare gravă la secția ATI a Spitalului Județean

Trei persoane infectate cu noul coronavirus, în stare gravă la secția ATI a Spitalului Județean

Trei persoane se află, în acest moment, în stare gravă, fiind internate la secția ATI a Spitalului Clinic Județean Sibiu, potrivit informațiilor primite de la Prefectură. Totodată, la nivelul județului sunt 90 de cazuri confirmate cu Covid-19. Spitalul Clinic Județean Sibiu are 530 de paturi, dintre care 36 sunt la secția ATI.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Prefecturii Sibiu, la nivelul județului, în aceste momente, trei persoane se află în stare gravă, din cauza infectării cu noul coronavirus. Acestea se află internate pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Din ultimul raport trimis de autorități reiese că la nivelul județului sunt 90 de persoane testate pozitiv pentru COVID-19 și avem 8 decese. Totodată, 5 persoane au fost declarate vindecate.

Pentru că în ultima perioadă numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a crescut, la Spitalul Clinic Județean Sibiu au fost pregătite 530 de paturi, dintre care 36 la Secția de Terapie Intensivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus