X
coronavirus test testare spital

Coronavirus Sibiu: Mai puține persoane în izolare, opt noi sibieni în carantină

Opt persoane au fost conduse în centrele de carantină, în timp ce alte 24 au încheiat perioada necesară de carantinare. Totodată, la momentul actual sunt 985 sibieni în izolare.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează un număr de 985 persoane izolate și 487 persoane aflate în carantină, anunță Prefectura Sibiu. În urma testării COVID-19, în ultimele 24 de ore au mai fost confirmate patru cazuri, ajungând la un total de 94 de persoane infectate, și 387 de rezultate au fost negative de la debutul testării.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 150 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 40 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 91 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact