Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Trei tineri au fost reținuți pentru că au furat alcool și alimente dintr-o casă

Trei tineri au fost reținuți pentru că au furat alcool și alimente dintr-o casă

Trei tineri, în vârstă de 16, 18 și 20 de ani, au fost reținuți pentru că ar fi furat alimente și băuturi alcoolice dintr-o casă din localitatea Alțâna.

În fapt, ieri, în jurul orei 04:30, proprietarul unui imobil din localitatea Alțâna a reclamat faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 03:30, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa de unde au sustras produse alimentare și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 650 de lei. În urma cercetărilor, în jurul orei 9 polițiștii au reușit să identifice persoanele bănuite de săvârșirea faptei - trei localnici, în vârstă de 20, 18, respectiv 16 ani, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu. O parte din bunurile sustrase au fost găsite și recuperate de la domiciliile presupușilor autori.

De asemenea, autoritățile au concluzionat că alți doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 16 ani, tot din localitatea Alțâna, ar fi avut rolul de complici la săvârșirea faptei.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2263

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 4 ani

"au pătruns în locuința sa de unde au sustras produse alimentare și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 650 de lei." .... Dar ce doamne iarta-ma de mancare si bautura avea ala in casa de atatia bani ? Manca numai carne de vita Angus si bea lazi de Whiskey de 12 ani vechime , single malt ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus