Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

5.000 de consumatori ai Apă-Canal, lăsați fără apă de electricieni

5.000 de consumatori ai Apă-Canal, lăsați fără apă de electricieni

O echipă de muncitori a spart, din greșeală, una din conductele de distribuire a apei ale societății Apă Canal SA, lăsând fără apă două localități.

Avaria a avut loc în cursul primei părți a zilei de luni, 13 aprilie, anunță reprezentanții operatorului regional de servicii de apă și canzalizare. ”Apă Canal Sibiu SA anunță că din cauza unei avarii provocate la conducta de apă de către o firmă care execută lucrări la rețeaua electrică din Mârșa, a fost sistată furnizarea apei în localitățile Mârșa și Racovița. Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului în vederea remedierii avariei și a reluării furnizării în cel mai scurt timp posibil”, se arată într-un anunț transmis redacției Turnul Sfatului. Deocamdată, echipele mobilizate de reprezentanții societății nu pot aproxima timpul necesar remedierii defecțiunii.

Foto: arhiva 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus