Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Imagini virale: Cu Dacia 1300 la plimbare prin centrul pustiu al New York-ului

Imagini virale: Cu Dacia 1300 la plimbare prin centrul pustiu al New York-ului

Imaginile postate de un român stabilit în America și mare iubitor de Dacii au devenit virale pe internet. Bărbatul și-a fotografit automobilul în centrul New York-ului pustiit de pandemie.

dacia 2

Însoțite de mesajul „Oraşul care nu doarme niciodată trage un pui de somn”, fotografiile postate de Eduard Pălăghiţă au fost realizate în centrul New York-ului pustiu cu o Dacie 1300 fabricată în 1977, adusă de român peste Ocean. Modelul este înmatriculat la New York şi este singurul din toată America, scrie digi24.

Citește și FOTO VIDEO Singura Dacie 1300 din America, pe celebra Route 66

Citește și Un român cu Dacia 1300 de epocă, oprit de poliția din New York. „Mai era puțin și făceam schimb”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

UnDacLiber

Acum 3 ani

:)))) Ce tare! Sa vezi in inima capitalismului o "masina" fabricata dupa planurile Renault-ului 12, furate de Securitatea comunista. O fi ziua de strans gunoaie voluminoase la New York! "[...] adusă de român peste Ocean" - cred ca o traversat Oceanul prin afara atmosferei, ca altfel lua Dacia apa si se facea submarin de unica folosinta. "un român stabilit în America și mare iubitor de Dacii", manele, gablonturi, reality-show-uri, "hamburghieri" big mac, si alte "fineturi de mare pret" (as adauga io).
Raspunde

voma

Acum 3 ani

Planurile alea asa au fost furate de securitate, precum mintea ta a fost furata de senatul roman..
Raspunde

Anton

Acum 3 ani

Ha ha ha ha! M-am amuzat copios cu comentariul acesta! Domnule, ai pus punctul pe "i"! In loc sa ne facem reclama cu ce avem mai bun, noi ne afisam cu esecuri, pe carei le ridicam la rang de "valori". Realitatea e ca valorile noastre adevarate isi vad liniste de viata, fara sa faca tambalau si sa atraga atentia asupra lor cu "gablonturi" (cum le spuneti domnia voastra).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus