Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Gaz Metan a clacat in fata CFR-ului

Gaz Metan a pierdut cu 2-0 în meciul din etapa a V-a disputat,ieri, acasă la CFR Cluj. Elevii lui Pustai au clacat şi de această dată şi au pierdut cu acelaşi scor cu care au fost înfrânţi etapa trecută de echipa Ceahlăului. Medieşenii au plecat optimişti la Cluj, sperând că CFR-işti vor fi obosiţi şi vor pierde pe teren propriu. Cum socoteala de casă nu se potriveşte cu cea din târg, gaziştii nu au reuşit să combine nimic, Vâtcă fiind învins de două ori de balon. După prima repriză, ambele echipe au intrat la vestiare la egalitate, după ce Gazul a simţit în ceafă suflarea CFR-istă. Cea de-a doua repriză a adus victoria pentru fosta campioană a României. Golul a venit în minutul 64, prin Juan Culio, după o pasă primită de la Lacina Traore, acesta doar împingând mingea în poarta lui Vâtcă. La o diferenţă de 22 de minute (min 86), portatul medieşan este învins iar, de acastă dată de Bogdan Mara, scor final 2-0. Pentru Gaz Metan Mediaş au evoluat : Vâtcă, Karel Kratochvil ( Eric de Oliveira 67), Lazăr, Hoban, Buzean 

(Munteanu 82), Nohai, Kubala, Todea, Pârvulescu (Silvăşan 72)si Dudiţă, Bud. Lazăr (min 25), Vâtcă (min 63) şi Bud (min 68) s-au ales cu câte un cartonaş galben.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus