Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Mesajul de Paști al primăriei Șeica Mare

Mesajul de Paști al primăriei Șeica Mare

Dragi cetățeni,

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului o vom trăi anul acesta în liniște și pace, alături de familie, de cei dragi. Ne vom simți uniți chiar dacă anul acesta suntem nevoiți să ne auzim la telefon sau să ne vedem pe internet cu unii membri ai familiei. Nu uitați că sănătatea este cea care contează.

Conducerea primăriei Șeica Mare dorește să vă adreseze cele mai frumoase și calde gânduri, să vă mulțumească pentru încrederea și înțelegerea acestor vremuri delicate și să vă asigure de tot sprijinul. Suntem o comunitate care a demonstrat că iubirea și respectul față de aproape definește unitatea.

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă și în inimile noastre, să ne încălzească sufletele, să ne deschidă inimile spre iubire, bucurându-ne de minunea Învierii Domnului Iisus Hristos!

PAȘTE FERICIT!

Vă urează conducerea Primăriei Șeica Mare!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus