Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Serviciul de Evidență a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu își suspendă activitatea de luni, 27 aprilie

Serviciul de Evidență a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu își suspendă activitatea de luni, 27 aprilie

Serviciul de Evidență a Persoanei, care funcționa la parterul sediului Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3, își suspendă temporar activitatea începând de luni, 27 aprilie în contextul în care cinci angajați ai acestui serviciu au fost confirmați până în prezent ca fiind infectați cu COVID – 19.

Precizăm că opt dintre cei 11 angajați ai Serviciului se aflau deja în izolare, unul din data de 8 aprilie, iar restul din data de 16 aprilie. Prin urmare aceștia nu au mai venit în contact cu publicul. Începând de astăzi și până în data de 30 aprilie toți angajații acestui Serviciu vor rămâne în izolare.

Activitatea Serviciului va fi preluată de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Sibiu al cărui sediu este situat pe strada Câmpului, nr. 14. Persoanele care au avut programări la Serviciul de Evidență a Persoanei în următoarea săptămână vor fi notificate prin email cu privire la această modificare și vor fi îndrumate să se adreseze Direcției Județene de Evidență a Persoanei Sibiu.

Activitatea serviciilor care gestionează căsătoriile, nașterile și decesele, situate la etajul I al clădirii, va continua, aici nefiind înregistrat nici un caz de îmbolnăvire până în prezent.

Precizăm că întreg sediul secundar al Primăriei situat pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 a fost dezinfectat în cursul zilei de miercuri, 22 aprilie, precum și în cursul zilei de vineri, 24 aprilie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Gilu

Acum 3 ani

De ce nu ai testat populatia din Sibiu si pe toti angajatii de la evidenta populatiei? Ticalosi mari cei de la PNL Sibiu si Forum. Nici cand se imbolnavesc si mor oameni nu le pasa. Incredibil. Poate macar cand mor oameni realizeaza sibienii.
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

Nu era bine sa fie verificati si locatarii din blocul unde angajata serviciului Evidenta Populatiei gasita pozitiv locuieste?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus