Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Stare de urgență Sibiu: 79 de amenzi în valoare de peste 133.000 de lei, 930 de persoane verificate

Stare de urgență Sibiu: 79 de amenzi în valoare de peste 133.000 de lei, 930 de persoane verificate

79 de amenzi au fost aplicate ieri de polițiștii sibieni, în valoare de peste 133.000 de lei, dintre care 69 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. Jandarmii au aplicat alte nouă sancțiuni în valoare de 11.400 lei, pentru aceleași motive, se arată în informarea transmisă sâmbătă de Prefectura Sibiu.

54 de polițiști sibieni, 59 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 53 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, în cursul zilei de ieri, 24 aprilie.

Au fost aplicate 79 de sancțiuni în valoare de peste 133.000 de lei, dintre care 69 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. De asemenea, 4 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 930 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării. Totodată, 8 societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență, precizează sursa citată.

În cursul zilei de 24 aprilie a.c., 73 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În urma desfășurării celor 28 de misiuni independente, jandarmii au aplicat 9 sancțiuni în valoare de 11.400 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus