Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Coronavirus. Decesul 18 în Sibiu: o femeie de 63 de ani

Coronavirus. Decesul 18 în Sibiu: o femeie de 63 de ani

O femeie în vârstă de 63 de ani, infectată cu noul coronavirus, este decesul cu numărul 18 în județul Sibiu și 635, în România. Aceasta suferea și de diabet zaharat tip II, obezitate, BPOC, insuficiență cardiacă congestivă și boală cronică neurologică, transmite luni seara Grupul de Comunicare Strategic.

Femeia a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu-Secția Medicală, în 23 aprilie . Probele pentru testarea COVID-19 au fost prelevate chiar în ziua internării, iar rezultatul pozitiv a fost confirmat în aceeași zi. A fost transferată la ATI în 26 aprilie, și a murit o zi mai târziu, în 27 aprilie. Femeia suferea și de diabet zaharat tip II, obezitate, BPOC, insuficiență cardiacă congestivă și boală cronică neurologică, mai arată sursa citată.

Numărul deceselor din județul Sibiu a ajuns la 18.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus