X
sibiu piata mica coronavirus natura iarba stare de urgenta (4)

FOTO Natura cucerește centrul Sibiului

După șase săptămâni de izolare a sibienilor în case, plantele au început să răsară în centrul Sibiului. Lipsa trecătorilor, a turiștilor, absența evenimentelor din Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet a lăsat pavajul la discreția naturii.

În 18 martie apărea prima ordonanță militară care închidea barurile și restaurantele, iar afluxul de oameni spre centrul Sibiului a început să se diminueze. A doua ordonanță a stabilit că în afara casei nu mai pot ieșit grupuri mai mare de trei persoane. A treia ordonanță militară, emisă în 24 martie, impunea restricții de circulație mai dure și instaura carantina totală în România. Noile măsuri au intrat în vigoare miercuri, 25 martie, de la ora 12.00.  De atunci au trecut 41 de zile.

sibiu coronavirus huet natura iarba stare de urgenta (6) sibiu piata mica coronavirus natura iarba stare de urgenta (5) sibiu piata mica coronavirus natura iarba stare de urgenta (4) sibiu piata mare coronavirus natura iarba stare de urgenta (3) sibiu piata mare coronavirus natura iarba stare de urgenta (2) sibiu piata mare coronavirus natura iarba stare de urgenta (1)

Datele statistice anunțate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS) arată că în ultimele două săptămâni situația îmbolnăvirilor și a deceselor este neschimbată la nivel național, cu o medie de 25-30 de morți/zi și cu o medie de 300 de noi cazuri înregistrate zilnic.

Restaurantele ar putea să se redeschidă după data de 15 mai, însă, activitatea lor nu se va mai desfășura ca înainte. Cel mai probabil vor exista reguli care vor trebui să fie respectate pentru a preveni răspândirea virusului: localurile se vor limita la un anumit număr de clienți, iar angajații vor purta obligatoriu echipamente de protecție.

Până când situația va reveni la normalul nostru, natura își urmează normalul ei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion Ionescu

  Imaginile astea ar trebui sa fie motiv de rusine ptr primaria Sibiu. Nu e nimic romantic sau frumos sa creasca buruiana in Piata Mare, denota doar lipsa de grija a administrației locale. De vedeam imaginile astea la București sau Cluj, radeam de incompetența respectivei administrații. La noi de ce sa fie ceva misto? Rusine primăriei Sibiu.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Calin

  Cumparati niste oi si vaci din banii de pe amenzi si lasati-le sa pasca prin piata mare .. sau puneti politia locala sa smulga buruienile ca si asa nu fac nimic prin oras .

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Erlkonig

  Asta chiar e de rusine, sa-ti creasca iarba sub fereastra. Pe mine ma costa 7 lei ierbicidul concentrat pentru o gradina de 2 ori mai mare ca P-ta Mare, si in 2 ore o rezolv. Nu-i chestie de resurse.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rammstein

  tot ati vrut sa fiti in natura !!!..acum vine natura peste voi…!!.. uite la brasov au aparut rasii!!..la tusnad ursii..la sibiu maimutele vorbitoare..iar la bucuresti papagalii!!..

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact