Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

FOTO Trei noi alei au fost marcate de Salvamont Sibiu, în ultimele zile

FOTO Trei noi alei au fost marcate de Salvamont Sibiu, în ultimele zile

Salvamont Sibiu continuă să marcheze aleile din zona montană, pentru cei care vor porni în drumeții în următoarea perioadă. 

Potrivit salvamontiștilor sibieni, de la începutul lunii mai au fost marcate trei alei din zona montană, după cum urmează:

Traseul Punct Albastru: Păltiniș – Poiana Gaujoara – Poiana Muncel

alee noua salvamont alee noua salvamont 1

Bulina Roșie: Ciupari (Râu Sadului) – Dealul Drăguț – Poiana Rosengarten – Valea Sadului (Cabana Ottoman)

Salvamontiștii nu mai au misiuni de salvare de câteva săptămâni, turismul montan este și el închis odată cu introducerea ordonanțelor militare, însă asta nu înseamnă că stau degeaba. ”Am început de două săptămâni să refacem marcajele cu vopsea în munții Făgărașului și în munții Lotrului. Avem echipe aproape în fiecare zi când permite vremea care se ocupă de această operațiune. Asta era o activitate pe care o făceam  mai mult vara, cu diferiți voluntari de la mai multe cluburi. Acum, dacă tot nu avem activitate operativă, am zis să facem măcar treaba asta”, spunea Adi David, șeful Salvamont Sibiu, într-un articol pe care îl puteți citi AICI .

Cruce Albastră: Cisnădioara – Vf. Măgura – Rășinari

alei salvamont 2 alei salvamont

Foto: Facebook/Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Silviu

Acum 3 ani

Multumim Salvamont Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus