X
vasile miriuta (5)

Vasile Miriuță s-a întors la Sibiu și pregătește reluarea campionatului. ”Avem nevoie de minim patru săptămâni”

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt a revenit de aproape o săptămână la Sibiu, din Ungaria, și se află în carantină, conform procedurilor.

Miriuță a declarat pentru Turnul Sfatului că în această pauză forțată de pandemia de coronavirus a strâns două kilograme în plus, însă nu-și face griji că jucătorii i-au urmat exemplul.

”Am vorbit cu ei tot timpul, nu cred că vor fi probleme de lot. Pe de altă parte, este foarte greu să revenim după două luni de pauză la cum am fost. Nouă ne trebuie minim patru săptămâni și țineți minte că ne aflam într-un moment de creștere sportivă”, a declarat Miriuță.

Dacă în alte țări din Europa s-a anunțat deja reluarea campionatelor interne, Federația Română de Fotbal încă ezită.

”Așteptăm să vedem exact hotărârile guvernului și cele ale Ligii, după care voi face strategia echipei în funcție de cum ne putem antrena”, spune Miriuță.

Cert este că cel puțin în următoarele luni nu vom vedea FC Hermannstadt evoluând din tribune. Asta după ce vreo doi ani de zile echipa a fost nevoită să joace fără suporteri sau cu foarte puțină lume în tribune din cauza lucrărilor de modernizare la Stadionul Municipal din Sibiu.

”Ne va fi foarte greu fără spectatori, dar știind că sunt aproape de noi sunt convins că ne vom descurca”, mai spune Miriuță.

Nu în ultimul rând, în această pauză conducerea FC Hermannstadt a anunțat public faptul că a ajuns la o înțelegere verbală cu Vasile Miriuță pentru prelungirea contractului.

”Legat de contract pot să vă spun că am o înțelegere verbală cu șefii mei. Mă simt minunat la Sibiu și îmi doresc sa rămân mult timp aici”, concluzionează Vasile Miriuță.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact