Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

”Bun de tot” s-a redeschis și e bun de tot și acasă

”Bun de tot” s-a redeschis și e bun de tot și acasă

Cunoscutul restaurant sibian ”Bun de tot” s-a redeschis săptămâna aceasta, după o pauză forțată de pandemie, și anunță o mulțime de oferte delicioase pentru sibieni și nu numai.

Lansat în august 2013 ”Bun de tot” este o afacere de familie, locală, bazată pe mâncarea gătită acasă, ”ca la mama”. Ingredientele de bună calitate și rețetele originale au făcut ca reputația restaurantului se crească de la an la an, înainte de pandemie ajungând să servească zilnic câteva sute de clienți.

”Principiul pe care ne-am bazat întotdeauna a fost să oferim clienților noștri gustul mâncării de acasă, totul este pregătit de noi sută la sută, după rețete proprii. Am ajuns uneori de și visez noaptea rețetele. Suntem foarte cunoscuți în Sibiu pentru supa de găluște, care este făcută ca în copilăria noastră, dovadă fiind mărturiile clienților care o caută constant. Același lucru îl pot spune și despre clasica plăcinta cu măr”, a declarat Maria Vulcan, administrator și autoare a rețetelor ”bune de tot”.
mancare

”Bun de tot” și-a redeschis porțile începând de săptămâna aceasta, după aproape o lună și jumătate de pauză provocată de pandemia de coronavirus. Clienții pot merge să-și comande și să-și ridice pachetele cu mâncare direct din locație, sau pot comanda de acasă folosind site-ul: bundetotsibiu.ro, unde pot plăti și online.

Nu există comandă minimă, iar transportul costă doar cinci lei pentru comenzile mai mici de 50 de lei, pentru restul fiind gratis. Livrările se fac inclusiv în Șelimbăr, Turnișor sau Cartierul Arhitecților.

ciorbe

”Toată luna mai avem diferite oferte și reduceri. Spre exemplu, clienții pot comanda singurul kebap libanez din Sibiu cu reducere de 25%, de la 20 de lei la doar 15 lei. Și în fiecare săptămână avem noi oferte speciale pentru clienți”, spune Nicu Dăncilă, managerul restaurantului.

WhatsApp Image 2020-05-08 at 15.20.37

Important de menționat că angajații restaurantului acordă atenție maximă măsurilor de siguranță și igienă, astfel încât să prevină posibilitatea apariției îmbolnăvilor.

Adresa: strada Oituz, nr. 34

Facebook: /bundetotsibiuoficial

Site: www.bundetotsibiu.ro

Program: 09:00 – 21:00, luni-vineri

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

VASI

Acum 3 ani

Doamne de cand asteptam asta,cred ca am mers in fiecare saptamana pina acolo sa vad daca ati deschis sau nu,acum tre sa mananc cate 2 kebaburi in fiecare zi timp de o luna ca sa recuperez cat ati fost inchisi... bafta multa in continuare si sa va mearga cel putin la fel ca si inainte sa inceapa nebunia asta...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tudor

Acum 3 ani

Doar mie mi se pare ca tot conceptul (inclusiv cum e amenajat spatiul) este copiat dupa un alt fast-food sibian?
Raspunde

aneanas

Acum 3 ani

acel= alt fast food= , de exemplu nu are supă cu galuste. Din catr stiu, este singurul care livreaza asa ceva
Raspunde

Dandanache

Acum 3 ani

Vrei sa spui că orice tip de restaurant tip autoservire este copiat după super mama? Iara a fost inventata roata la Sibiu? :))) La mare de expemplu,este plin de astfel de restaurante. Chiar și cantinele studențești arata tot așa. Popular se mai numesc, "împinge tava", că restaurant nu prea este. Off...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ovi

Acum 3 ani

Copiat , dar niciodată egalat ! Super Mamma e 5 clase peste . Sa nu mai vorbim de noua licitație super Mamma de pe calea dumbravii . Occident
Raspunde

Dandanache

Acum 3 ani

Vrei sa spui că localurile tip "împinge tava" au fost inventate la Sibiu de către super mama? Hai serios? Cocosi mai suntem noi sibienii... Ce mama zmeului este copiat? Mâncarea de la bun de tot este clar gătită, fara de prafurile de la supermama. Piureul din praf, spanacul și el, până și cartofii aia gratinați sunt plini de faina și amidon adăugat.
Raspunde

VASI

Acum 3 ani

Mda LICITATIE, oare de unde vei fi de sti cum arata noua locatie ca din ce stim noi ceilalti inca nu e deschis...
Raspunde

Ovi

Acum 3 ani

Locație
Raspunde

Doru Ardeleanul

Acum 3 ani

No' bine că mai aflu vesti bune! Abia aștept să mănânc ca la mama acasă.
Raspunde

Dandanache

Acum 3 ani

Foarte buna mâncarea! Local curat, angajați politicosi. Cel mai important, piure de cartofi din cartofi. Nu apa cu praf lungit ca in alte părți.
Raspunde

Bobby

Acum 3 ani

Covid !!!!!!!!!!
Raspunde

client

Acum 3 ani

Restaurant cu tot e trebuie : mincare buna , angajati serviabili si rapizi, preturi rezonabile. Bravo voua! Succes si nu va pierdeti timpul cu comparatii timpite
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus