Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

COVID-19, situația în Sibiu: Două noi persoane confirmate și amenzi de peste 4.800 lei

COVID-19, situația în Sibiu: Două noi persoane confirmate și amenzi de peste 4.800 lei

Două noi persoane au fost confirmate pozitiv în ceea ce privește infectarea cu COVID-19 și un deces a fost înregistrat în Sibiu de la ultima informare transmisă de autorități. Astfel, numărul persoanelor infectate a ajuns la 406, iar cel al deceselor la 32. Dintre persoanele infectate 383 sunt adulți și 23 copii.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 2.998 de teste, iar 1520 de persoane au avut rezultat negativ. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 181 de persoane. Totodată, în Sibiu sunt în izolare 610 persoane și 325 sunt în carantină.

Cu privire la amenzile date pentru nerespectarea regulilor în starea de urgență, în cursul zilei de ieri, 9 mai, au fost aplicate 11 sancțiuni cu amenzi în valoare de 4.805 lei.

În perioada de referință, 10 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 362 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Totodată, 1 societate comercială a fost verificată cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, face un apel către toți locuitorii județului nostru să respecte regulile de distanțare socială, dispozițiile Ordonanțelor Militare și să rămână acasă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus